کد مطلب: 13971 | زمان انتشار: ۹:۰۹:۲۳ - سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 453 | |

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

 طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.

 

مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :

 برنج نیم دانه خیس شده  یک دوم پیمانه
 بلغور جو خیس شده  ۱ پیمانه
 نخود خیس شده ۱ پیمانه
 لوبیا سفید خیس شده ۱ پیمانه
کلم برگ خرد شده ۱ عدد
هویج نگینی خردشده ۴ عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد
رشته آش ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلوگرم
ترخون خردشده ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

 

هویج را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

 

رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر