کد مطلب: 11253 |
زمان انتشار:
۹:۴۰:۴۶ - سه شنبه ۴ خرد ۱۳۹۵ |
|
دفعات مشاهده :
387 |
|
مواد لازم برای آش ماسووا برای ۳ نفر:
بلغور گندم |
۱۰۰ گرم |
برنج نیم دانه |
۱۰۰ گرم |
اسفناج |
۱۰۰ گرم |
پیاز |
۲ عدد |
نخود پخته |
۱۵۰ گرم |
کشک |
یک پیمانه سرخالی |
نمک و فلفل |
به اندازه لازم |
جعفری تازه |
برای تزیین |
پونه خشک |
برای تزیین |
طرز تهیه آش ماسووا :
ابتدا بلغور و برنج را میگذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده اضافه کنید.
بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه میکنیم و می گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.
نکته برای پخت آش ماسووا :
برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.