کد مطلب: 1292 | زمان انتشار: ۱۰:۲۴:۴۱ - چهارشنبه ۸ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 2,387 | |

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه ی آش رشته.آش رشته.آموزش آشپزی

مواد لازم:

نخود،لوبیاچیتی و عدس…….۷۵۰ گرم

سبزی آش     …………….۲ کیلوگرم

پیاز متوسط   ……………..۵ عدد

رشته مخصوص آش……..۷۵۰ گرم

کشک       …………….۱ لیتر

زردچوبه     …………….۳ قاشق مرباخوری

پودر نعنا خشک……….۱ قاشق سوپخوری

روغن      …………….۱۰۰ گرم

نمک و فلفل…………به مقدار لازم

طرز تهیه:

حبوبات را از شب قبل در آب سرد خیس کنید.روز بعد لوبیا و نخود را به همراه مقداری آب در قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید بپزد.عدس را نیز در قابلمه ای دیگر با آب گذاشته و بگذارید بپزد…

سبزی ها را بشویید و سپس خرد کنید.در قابلمه ای مقداری آب گذاشته و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید…

در این مرحله پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در نیمی از روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود،در پایان مرحله تفت دادن پیاز،زردچوبه را هم اضافه کنید…

نیمی از پیازداغ را به همراه سبزی خردشده و نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنیدو بعد از اینکه سبزی مقداری پخته شد حبوبات را نیز اضافه کنید.حرارت شعله اجاق را کم کنید تا آرام آرام بپزد.در صورت لزوم به آن آب اضافه کنید.هنگامی که سبزی آش خوب پخته شد و تغییر رنگ پیدا کرد،رشته را کم کم به آش اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید تا رشته های اضافه شده به هم نچسبند…

حالا بگذارید تا آش به همراه رشته خوب بپزد و قوام بیاید.وقتی رشته ها پخته شد کشک را اضافه کنید و بگذارید مدتی با کشک هم بجوشد.رشته آب موجود در آش را به خود جذب میکند و ناگهان آش کم آب میشود،پس مقداری آب جوشیده به آش اضافه کنید…

پس از پایان مرحله پخت،آش را در کاسه ای بریزید و بگذارید چند دقیقه ای از حرارت بیفتد،سپس روی آن را با نعناداغ،کشک و پیازداغ تزیین کنید…



ارسال نظر



لوگو اسپانسر