کد مطلب: 9170 |
زمان انتشار:
۸:۲۶:۴۴ - یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
494 |
|
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۸ ساعت
مجموعاً: ۸ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) |
۱ عدد |
کنسرو ذرت |
۱ عدد |
گوجه فرنگی خرد شده |
۴۱۰ گرم |
سس انچیلادا |
۱ بسته |
آب |
۱٫۵ فنجان |
سس گوجه فرنگی |
۲۲۵ گرم |
سوپ آماده (سوپ مرغ) |
۱ بسته |
شیر |
۲ فنجان |
سینه مرغ (بدون استخوان) |
۳ تا ۴ عدد |
طرز تهیه:
داخل یک قابلمه، سس انچیلادا را با آب و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید.
سپس سوپ مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شوند.
سپس سینه مرغ را اضافه کنید و لوبیا، ذرت و گوجه های خرد شده روی مرغ قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت پایین به مدت ۶-۸ ساعت بپزد.
بعد از اینکه مرغ پخته شد، آنها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید، خرد کنید سپس به قابلمه برگردانید و هم بزنید. در آخر با خامه ترش، پنیر چدار، لیمو، آووکادو یا چیپس تورتیلا سرو نمایید