کد مطلب: 9170 | زمان انتشار: ۸:۲۶:۴۴ - یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 494 | |

سوپ مرغ با چیپس تورتیلا

سوپ مرغ با چیپس تورتیلا

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۸ ساعت
مجموعاً: ۸ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم:

 کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه)  ۱ عدد
 کنسرو ذرت  ۱ عدد
 گوجه فرنگی خرد شده  ۴۱۰ گرم
 سس انچیلادا  ۱ بسته
 آب  ۱٫۵ فنجان
سس گوجه فرنگی ۲۲۵ گرم
سوپ آماده (سوپ مرغ) ۱ بسته
شیر ۲ فنجان
سینه مرغ (بدون استخوان) ۳ تا ۴ عدد

طرز تهیه:
داخل یک قابلمه، سس انچیلادا را با آب و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید.
سپس سوپ مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شوند.
سپس سینه مرغ را اضافه کنید و لوبیا، ذرت و گوجه های خرد شده روی مرغ قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت پایین به مدت ۶-۸ ساعت بپزد.
بعد از اینکه مرغ پخته شد، آنها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید، خرد کنید سپس به قابلمه برگردانید و هم بزنید. در آخر با خامه ترش، پنیر چدار، لیمو، آووکادو یا چیپس تورتیلا سرو نمایید



ارسال نظر



لوگو اسپانسر