کد مطلب: 9321 | زمان انتشار: ۱۸:۰۵:۱۹ - دوشنبه ۶ بهم ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,005 | |

دسر تارت توت فرنگی و طرز تهیه آن

strawberry-tart-dessert-recipe-and-it

مواد مورد نیاز برای تارت توت فرنگی :

۱ ـ بیسکویت دیجستیو ( ساقه طلایی ) ۱۳ عدد

۲ ـ کره  ۵۰  گرم

۳ ـ پودینگ توت فرنگی ۱ بسته

۴ ـ شیر  ۲  لیوان

۵ ـ توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم

۶ ـ پودر شکلات برای تزئین

 

آموزش تهیه :

بیسکویت و کره را با هم در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید بعد در قالب بریزید و با پشت قاشق و به صورت یکنواخت ، تمام کف و بدنه قالب را با یک لایه بیسکویت فشرده شده بپوشانید .

 

پودینگ را در شیر سرد حل کرده و روی حرارت بگذاریدومدام به هم بزنید تا پودینگ یکنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتی پودینگ غلظت لازم را پیدا کرد و شکل فرنی به خود گرفت شعله را خاموش کنید.

 

بعد از ۴ الی ۵ دقیقه که پودینگ کمی سرد شد آنرا روی سطح بیسکویت بریزیدو در یخچال بگذارید تا سفت شودسپس با توت فرنگی و شکلات ویا هر تزئینی دوست دارید پودینگ را تزئین کنید .

 

برای جدا کردن پودینگ ، ابتدا با کارد تیزی پودینگ را برش دهید و با احتیاط از لبه یکی از برشها با کفگیر تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذارید .

 

اگر جدا کردن پودینگ به روش من ( روش بالا ) برایتان مشکل است قبل از اینکه تارت را تهیه کنید یک نایلکس رادر کف ظرف بیندازید و بعد تارت را تهیه کنید البته در این روش دقت بیشتری نیاز است و موقعی که تارت آماده شد به کمک شخص دیگری لبه نایلکس را گرفته و از ظرف خارج کنید و با احتیاط نایلکس را طوری که به تارت آسیب نرسانید را جدا کنید



ارسال نظر



لوگو اسپانسر