مواد مورد نیاز برای تارت توت فرنگی :
۱ ـ بیسکویت دیجستیو ( ساقه طلایی ) ۱۳ عدد
۲ ـ کره ۵۰ گرم
۳ ـ پودینگ توت فرنگی ۱ بسته
۴ ـ شیر ۲ لیوان
۵ ـ توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم
۶ ـ پودر شکلات برای تزئین
آموزش تهیه :
بیسکویت و کره را با هم در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید بعد در قالب بریزید و با پشت قاشق و به صورت یکنواخت ، تمام کف و بدنه قالب را با یک لایه بیسکویت فشرده شده بپوشانید .
پودینگ را در شیر سرد حل کرده و روی حرارت بگذاریدومدام به هم بزنید تا پودینگ یکنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتی پودینگ غلظت لازم را پیدا کرد و شکل فرنی به خود گرفت شعله را خاموش کنید.
بعد از ۴ الی ۵ دقیقه که پودینگ کمی سرد شد آنرا روی سطح بیسکویت بریزیدو در یخچال بگذارید تا سفت شودسپس با توت فرنگی و شکلات ویا هر تزئینی دوست دارید پودینگ را تزئین کنید .
برای جدا کردن پودینگ ، ابتدا با کارد تیزی پودینگ را برش دهید و با احتیاط از لبه یکی از برشها با کفگیر تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذارید .
اگر جدا کردن پودینگ به روش من ( روش بالا ) برایتان مشکل است قبل از اینکه تارت را تهیه کنید یک نایلکس رادر کف ظرف بیندازید و بعد تارت را تهیه کنید البته در این روش دقت بیشتری نیاز است و موقعی که تارت آماده شد به کمک شخص دیگری لبه نایلکس را گرفته و از ظرف خارج کنید و با احتیاط نایلکس را طوری که به تارت آسیب نرسانید را جدا کنید