کد مطلب: 10162 |
زمان انتشار:
۹:۴۷:۱۷ - چهارشنبه ۱۹ فرو ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
392 |
|
مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر :
بلدرچین |
۵ الی ۶ عدد |
لیمو |
۱ عدد |
فلفل |
۱ عدد |
سیر |
۲ حبه |
نمک ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سیاه و قرمز |
به میزان لازم |
پیاز رنده شده |
۱ عدد |
سیب زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری و گوجه فرنگی |
برای تزیین |
روغن زیتون |
۳ الی ۴ قاشق |
طرز تهیه :
داخل شکم بلدرچین ها را قبل از شستن خوب تمیز کنید . بعد از اینکه بلدرچین شسته و آبش گرفته شد در ظرفی گذاشته و پیاز را خیلی ریز رنده کنید .سیر را بکوبید و پوست لیمو ترش را رنده کنید و لیمو را نصف کرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران به سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید و بعد از یک ساعت که مزه دار شد فر را روشن کنید و روی ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید کف ظرف پیرکس یا سرامیکی ویا … چرب کنید و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظزف بریزید با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی پنجره وسط فر قرار دهید .
بعد از یک ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج کنید . اگر روی بلدرچین طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شود .
بلدرچین را در دیس بکشید و مقدار سس خوشمزه ای که درظرف بعد از پختن بلدرچین باقی مانده روی گوشت بدهید تا مزه دار شود و با استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین کنید .
منبع : ashpazierangin.net