کد مطلب: 6042 | زمان انتشار: ۱۳:۲۳:۵۹ - سه شنبه ۱۴ مرد ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 503 | |

اُملت خوشمزه و متفاوت

g66

تخم مرغ ها را بر روی مواد ریخته و در لایه دوم نصف دیگر مواد را ریخته و نهایتاً سطح غذا را با پنیر سوئیسی باقیمانده بپوشانید.
در این مطلب طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

– روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

– پیاز سفید،نگینی شده ۱ عدد

– قارچ دکمه ای،ورقه شده ۲۵۰ گرم

– برگ اسفناج تازه خرد شده ۲ پیمانه

– پنیر سوئیسی،به قطعات کوچک خرد شده ½ پیمانه

– تخم مرغ ۸ عدد

– شیر ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری

– نمک و فلفل تازه به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.تابه مخصوص تارت را با اسپری روغن کمی چرب کنید سطح ماهیتابه کاملا با روغن چرب شود

۲- در یک قابلمه کوچک روغن زیتون را به ارامی گرم کنید.پیاز و قارچ را اضافه کرده و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنقدر به هم بزنید تا حالت کاراملی پیدا کند.در این مرحله اسفناج را اضافه کرده و کمی هم بزنید سپس نمک و فلفل را بابت مزه دارکردن اضافه کنید.بهم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند

۳- در لایه اول نصف مواد آماده شده را کف تابه مخصوص تارت ریخته و صاف کنید و روی آن پنیر سوییسی اضافه کنید

۴- تخم مرغ ها را به همراه شیردر ظرفی به خوبی مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بیفزایید

۵- تخم مرغ ها را بر روی مواد ریخته و در لایه دوم نصف دیگر مواد را ریخته و نهایتاً سطح غذا را با پنیر سوئیسی باقیمانده بپوشانید

۶- تابه را برای ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرارداده و برای مطمئن شدن از پخت چنگالی را در مرکز ماهیتابه فرو کنید.اگر چنگال بعد از بیرون آمدن تمیز بوده و چیزی به ان نچسبیده بود غذا آماده است.۵ دقیقه اجازه بدهید تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببرید



ارسال نظر



لوگو اسپانسر