کد مطلب: 14913 |
زمان انتشار:
۱۹:۱۱:۲۳ - شنبه ۱۳ مرد ۱۳۹۷ |
|
دفعات مشاهده :
291 |
|
یکی از راههای نگهداری مواد غذایی، منجمد کردن آنهاست. به این ترتیب میتوان مدت طولانیتری مواد غذایی را نگه داشت و این برای زندگی پرمشغله این روزها که افراد فرصت خرید روزانه را ندارند، غنیمت است. تا چند وقت پیش فقط مرغ، گوشت و سبزی در قفسههای فریزر جا داشت اما حالا سبک زندگی به سمت و سویی رفته که مواد غذایی دیگری هم در این کمد منفی ۱۵ درجه قرار میگیرد. آیا اطلاعات کافی در مورد آنچه قرار است در این کمد قرار دهید، دارید؟ اصلا میدانید که چه خوراکی را در چه ظرفی و چه مدت میتوان منجمد نگه داشت؟ راهنمایی دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص بهداشت مواد غذایی در این مورد به شما کمک میکند.
• برای جلوگیری از حملات حشرات به داخل ظرف حبوبات، چند دانه میخک داخل آن قرار دهید.
• همچنین می توانید کمی نمک داخل ظروف حبوبات بریزید.
• برای نگهداری کرفس، کاهو و کلم بروکلی در یخچال، آن ها را در فویل بپیچید. با این کار، این سبزیجات چهار هفته یا بیشتر تازه می مانند.
• جلوگیری از کپک زدن سیر و پیاز
پیاز و سیر را در پاکت های کاغذی سوراخ شده نگه دارید تا مدت زمان بیشتری دوام بیاورند.
• چطوری به سریع تر رسیدن میوه های نارس کمک کنیم؟
کافیست میوه را همراه برنج خام داخل یک ظرف بگذارید و در طول روز دوبار چک کنید تا میوه بیش از حد نرسد!
• چطوری از کپک زدن نان و مربای خانگی جلوگیری کنیم؟
کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است.