مواد مورد نیاز برای ۱۰-۸ نفر:
مواد خمیر:
تخممرغ: یک عدد
کره که به دمای اتاق رسیده: ۲۰۰ گرم
وانیل: ۲ قاشق مرباخوری
نمک: خیلی کم
آرد: ۲ و نیم لیوان
مواد داخل خمیر:
شکر: یک و نیم فنجان چایخوری
گردو خرد شده: یک لیوان
تخممرغ: ۲ عدد
شیر: ۲ قاشق سوپخوری
برای روی آن:
توتفرنگی، زردآلود و تمشک: به مقدار لازم
ژله تارت: یک پاکت
روش تهیه:
۱- برای تهیه خمیر، کره، وانیل، نمک و آرد را در ظرف ریخته ورز دهید، بعد از اینکه مواد با هم مخلوط شدند داخل قالب تارت ۲۸ سانتیمتری بریزید و کنارههای آن را شکل دهید.
۲- مواد داخل تارت را با ریختن شکر، گردو، تخممرغ و شیر داخل ظرف به این ترتیب هم بزنید و روی خمیر آماده شده تارت بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه ۳۵ دقیقه بپزید. از فر که بیرون آوردید بگذارید تا خنک شود و بعد روی آن را با تمشک بپوشانید. توتفرنگی و زردآلوها را برش داده روی آن بچینید. ژله مخصوص تارتها را حاضر کرده روی میوهها بریزید. ۱۵ دقیقه صبر کنید سپس برش داده سرو نمائید.