کد مطلب: 8026 | زمان انتشار: ۱۱:۳۷:۴۹ - پنجشنبه ۲۹ آبا ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 421 | |

آموزش تهیه شیرینی تارت میوه و گردو

training-pastry-tart-fruit-and-nuts

مواد مورد نیاز برای ۱۰-۸ نفر:

 مواد خمیر:

تخم‌مرغ: یک عدد

کره که به دمای اتاق رسیده: ۲۰۰ گرم

وانیل: ۲ قاشق مرباخوری

نمک: خیلی کم

آرد: ۲ و نیم لیوان

 

مواد داخل خمیر:

شکر: یک و نیم فنجان چایخوری

گردو خرد شده: یک لیوان

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شیر: ۲ قاشق سوپخوری

برای روی آن:

توت‌فرنگی، زردآلود و تمشک: به مقدار لازم

ژله تارت: یک پاکت

 

روش تهیه:

۱- برای تهیه خمیر، کره، وانیل، نمک و آرد را در ظرف ریخته ورز دهید، بعد از اینکه مواد با هم مخلوط شدند داخل قالب تارت ۲۸ سانتی‌متری بریزید و کناره‌های آن را شکل دهید.

 

۲- مواد داخل تارت را با ریختن شکر، گردو، تخم‌مرغ و شیر داخل ظرف به این ترتیب هم بزنید و روی خمیر آماده شده تارت بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه ۳۵ دقیقه بپزید. از فر که بیرون آوردید بگذارید تا خنک شود و بعد روی آن را با تمشک بپوشانید. توت‌فرنگی و زردآلوها را برش داده روی آن بچینید. ژله مخصوص تارت‌ها را حاضر کرده روی میوه‌ها بریزید. ۱۵ دقیقه صبر کنید سپس برش داده سرو نمائید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر