کد مطلب: 9202 | زمان انتشار: ۵:۰۰:۰۰ - دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 652 | |

آموزش تهیه رول کیک و بستنی خوشمزه

training-rolls-delicious-cakes-and-ice-cream

آموزش تهیه رول کیک و بستنی خوشمزه

مواد اولیه برای تهیه رول کیک و بستنی :

۱_تخم مرغ ۵ عدد

۲ _ شکر ۵ قاشق غذا خوری

۳ _ آرد ۵ قاشق غذا خوری

۴ _ وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

۵ _ کاکائو ۱ قاشق مربا خوری (برای تهیه کیک کاکائویی و تیره رنگ شدن کیک )

۶_ بستنی ۴۰۰ الی ۴۵۰ گرم

۷ _ شکلات ، خامه ،پسته ، بستنی ، میوه ،شربت غلیظ و … برای تزئین

آموزش تهیه رول کیک و بستنی :

۱ _قبل از هر کاری فر را روشن کنید.

۲ _ چون نوع کیک اسفنجی است برای راحتر جدا شدن کیک ، کف سینی فر را کاغذ آغشته به روغن انداخته و روی آن آرد بپاشید .

۳ _ سفیده و زرده را با دقت از هم جدا کنید بهتر است که دانه دانه جدا کنید تا با هم مخلوط نشوند اگر زرده در داخل سفیده باقی بماند خوب پف نمیکند و کیک ،اسفنجی و پفکی نمی شود.

۴ _ سفیده را با همزن برقی ابتدا با دور کند و بعدبا دور تند آنقدر بزنید که پنبه ای شده و از همزن نریزد.

۵ _ شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را هم با همزن خوب بزنید تا کشدار و به رنگ روشن در آید.

۶ _ زرده را روی سفیده بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد . ( زیاد هم نزنید )

۷ _ آرد الک شده را در دو الی سه مرتبه اضافه و باز هم به آرامی هم بزنید .

۸ _ مایه را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

۹ _ سینی را روی پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰c وبه مدت ۳۰ دقیقه بگذارید. ( بهتر است که در دقایق آخر از پشت شیشه فر نگاهی به کیک انداخته و کیک را بررسی کنید ممکن است ضخامت کیک این زمان پخت داده شده را تغییر دهد و برای پخت نیاز به مدت زمان کمتر یا بیشتری داشته باشد

۱۰ _ سینی را از فر درآورده و برای اینکه دستتان نسوزد روی یک حوله مرطوب همراه با کاغذ رول کنید و در حین رول کردن کاغذ را جدا کنید و با همان کاغذ در اطراف رول در یخچال بگذارید تا زمانی که سرد شود.

۱۱ _ کیک را از یخچال در آورده و روی کیک یک لایه بستنی بریزید .

۱۲ _ کیک و بستنی را با هم رول کرده و در فریزر بگذارید .

۱۳ _ آخرین مرحله تزئین کیک است . با استفاده از یک لایه بستنی از نوع و رنگی غیر از بستنی که داخل رول است سطح رول را بپوشانید و یا با شکلات آب کرده یا خامه و یا هر نوع تزئینی که دوست دارید و رول را زیبا تزئین کنید.

۱۴ـ هنگام برش بهتر است کارد را با آب خیس کنید و ابتدا دوسر رول را که کمی نا منظم است برش داده و نوش جان کنید و سپس رول را به قطعات یکسان برش دهید با این رول بسته به ضخامت برش ها ۸ الی ۱۰ قطعه کیک وبستنی برای همین تعداد مهمان حاضر و آماده کنید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر