کد مطلب: 6165 |
زمان انتشار:
۱۴:۳۶:۴۲ - سه شنبه ۲۱ مرد ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
489 |
|
چهار قاشق آرد برنج را در کمی از آب سوپ حل میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد
مواد لازم برای سوپ عدس با گوشت قلقلی
دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم. یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده، معادل ۲۵۰ گرم.
نمک و زردچوبه به مقدار لازم. چهار قاشق غذاخوری آرد برنج، معادل ۶۰ گرم.
یک عدد ران مرغ، معادل ۲۰۰ گرم. دو فنجان عدس، معادل ۲۵۰ گرم.
طرز تهیه سوپ عدس با گوشت قلقلی
دو فنجان عدس، یک عدد پیاز خردشده، ران مرغ پوستکنده، نمک، فلفل و مقداری آب را در یک قابلمه ریخته تا حدود سه ساعت بپزد.
عدس و مرغ پختهشده را از آب سوپ جدا کرده، میکوبیم. سپس آب سوپ را دوباره به آن اضافه کرده، هم میزنیم.
یک کاسه گوشت چرخکرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک، ورز داده، آن را به صورت توپهای قلقلی در میآوریم و به سوپ اضافه میکنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد.
چهار قاشق آرد برنج را در کمی از آب سوپ حل میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد. در این مدت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم تا ته نگیرد.
سوپ آماده پذیرایی میباشد. نوش جان
کالری موجود در سوپ عدس با گوشت قلقلی
مقدار کالری موجود در کل سوپ ۲۲۰۰ کیلوکالری میباشد.مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ ۲۰۰ کیلوکالری میباشد.