کد مطلب: 5049 | زمان انتشار: ۱۶:۵۵:۱۶ - جمعه ۲۹ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,474 | |

طرز تهیه ی کیک کره ای

طرز تهیه ی کیک کره ای

مواد لازم:
کره نرم شده ۲۵۰ گرم
شکر ۱ فنجان
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ و ۱/۲ فنجان
شیر ۲/۳ فنجان
مخلوط شکر و تخم مرغ برای روی کیک

طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و قالب مورد نظرکه یک قالب حدود ۸سانتی می باشد رابا کاغذ شیرینی پزی چرب میپوشانیم .
کره را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی و با سرعت بالا هم می زنیم تا خوب حل شود.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هم میزنیم.نیمی از آرد و نیمی از شیر را اضافه و با مواد ترکیب می کنیم.وقتی خوب در هم حل شدند،نیم دیگر آرد و شیر را اضافه ومخلوط می کنیم.
مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۰دقیقه داخل فر می گذاریم.سپس قالب را بیرون آورده و مخلوط تخم مرغ و شکر را رویش مالیده و باز به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر میگذاریم.

ashpaz-bashi



ارسال نظر



لوگو اسپانسر