کد مطلب: 2266 | زمان انتشار: ۲۰:۰۷:۲۱ - چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 3,013 | پرینت از مطلب پرینت از مطلب |

طرز تهیه ی مرغ سوخاری

آموزش طرز تهیه ی مرغ سوخاری

مواد لازم : برای ۶ نفر

نمک         :     یک و نیم قاشق چای خوری
مرغ          : ۸ تکه (به دلخواه از قسمتهای مختلف)
آرد            :  ۱۷۰ گرم
فلفل سیاه    :  ۱ قاشق چای خوری
فلفل هندی  :  ۱/۲ قاشق چای خوری
دوغ           :  ۱ فنجان
روغن گیاهی: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
آرد، فلفل سیاه، فلفل هندی و نمک رو با هم تو یه کاسه بزرگ مخلوط میکنیم و تکه های مرغ رو که از قبل آماده و خشک کردیم، تو مخلوط آرد میغلتونیم، تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه و مرغها رو ۱۵ دقیقه کنار میذاریم.
دوغ رو تو یه کاسه جداگانه میریزیم و مرغها رو تو دوغ میزنیم و سپس مجددا تو آرد میغلتونیم.
مرغها رو تو روغن داغ میذاریم و بسته به سایز هر تکه، ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت، تو روغن میذاریم تا طلایی رنگ و مغز پخت بشه.
مرغها رو بعد از سرخ کردن روی پارچه تمیزی میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه.



ارسال نظر

کسب درآمد
آخرین مطالب


خرید کریو خريد كريو خرید vpn خرید سی سی کم خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید کریو