کد مطلب: 2266 | زمان انتشار: ۲۰:۰۷:۲۱ - چهارشنبه ۲۲ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 3,454 | |

طرز تهیه ی مرغ سوخاری

آموزش طرز تهیه ی مرغ سوخاری

مواد لازم : برای ۶ نفر

نمک         :     یک و نیم قاشق چای خوری
مرغ          : ۸ تکه (به دلخواه از قسمتهای مختلف)
آرد            :  ۱۷۰ گرم
فلفل سیاه    :  ۱ قاشق چای خوری
فلفل هندی  :  ۱/۲ قاشق چای خوری
دوغ           :  ۱ فنجان
روغن گیاهی: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
آرد، فلفل سیاه، فلفل هندی و نمک رو با هم تو یه کاسه بزرگ مخلوط میکنیم و تکه های مرغ رو که از قبل آماده و خشک کردیم، تو مخلوط آرد میغلتونیم، تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه و مرغها رو ۱۵ دقیقه کنار میذاریم.
دوغ رو تو یه کاسه جداگانه میریزیم و مرغها رو تو دوغ میزنیم و سپس مجددا تو آرد میغلتونیم.
مرغها رو تو روغن داغ میذاریم و بسته به سایز هر تکه، ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت، تو روغن میذاریم تا طلایی رنگ و مغز پخت بشه.
مرغها رو بعد از سرخ کردن روی پارچه تمیزی میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر