کد مطلب: 4418 | زمان انتشار: ۱۸:۱۴:۱۴ - چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 3,143 | |

طرز تهیه ی سالاد پاستا به سبک چینی (آموزش آشپزی)

آموزش طرز تهیه ی سالاد پاستا به سبک چینی

تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۴ تا ۲۴ ساعت

آمورش آشپزی ۳ نوع سالاد پاستا به سبک چینی

مواد لازم

• ۴۵۰ گرم فتوچینی
• ۴ پیمانه مرغ پخته و خرد شده
• ۱٫۵ پیمانه کرفس خرد شده
• نصف پیمانه پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه گشنیز یا جعفری خرد شده
• ۲۲۵ گرم سس سالاد
• دو قاشق چایخوری کنجد بوداده

طرز تهیه

۱٫ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را داخل کاسه بزرگ بریزید. مرغ های پخته و خرد شده، کرفس، پیازچه و گشنیز را اضافه کنید. سس را روی همه آنها بریزید و خوب هم بزنید. روی آن را ۴ تا ۲۴ ساعت بپوشانید و در یخچال قرار دهید. برای سرو، دانه های کنجد راروی آن بپاشید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر