• صفحه نخست
  • فروشگاه سایت
  • تماس با ما
  • لیبل اسکرچ چیست؟
  • تست رپورتاژ برگه
  • افزایش ممبر تلگرام
  • افزایش ممبر تلگرام
  • سفری هیجان انگیز به کشور لبخندها با تور تایلند
  • ساندویچ پانل
  • قفل دیجیتال ما را منظم تر و خوش قول تر می کند !
  • ارزان ترین راه خرید کتاب
  • ارزان ترین راه خرید کتاب
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان



  • کد مطلب: 4132 | زمان انتشار: ۹:۵۳:۳۸ - دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,655 | پرینت از مطلب پرینت از مطلب |

    طرز تهیه ی دلمه کلم با مرغ

    آموزش طرز تهیه ی دلمه کلم با مرغ

     

     

    مواد لازم:

    کلم ۱ عدد ۱(تا ۵/۱ کیلوگرم )
    گوشت سینه مرغ ۵ /.کیلوگرم
    سیب زمینی پخته شده ۳ عدد کوچک
    زنجبیل یک سوم قاشق چایخوری
    قارچ ریز شده ۲۵۰ گرم
    پیازچه ۵ عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    سیر ۲ حبه

     

     

     

    طرز تهیه:

    یک قابلمه بزرگ را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش آید، ۳ قاشق غذاخوری پر نمک داخل آن ریخته و برگ های اطراف کلم را جدا کرده تا به برگ های تازه برسیم، سپس آن را با کارد تیز جدا می کنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می دهیم.

    سپس از داخل آب جوش آن را بیرون آورده و داخل ظرفی که محتوی آب سرد است قرار می دهیم، ورقه های برگ کلم را از داخل آب سرد بیرون آورده و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و روی آن را می اندازیم.  حال گوشت سینه مرغ را ریز خرد کرده و قارچ را ریز خرد می کنیم، پیازچه ها را ریز خرد کرده،    سیب زمینی پخته شده را از رنده درشت رد کرده و قسمت وسط کلم را ریز خرد می کنیم، حدود یک لیوان این مواد را در ظرفی ریخته و نمک و فلفل و زنجبیل و سیر را اضافه می کنیم و با دست، مایه را مخلوط می کنیم.

     

    مواد آماده پیچیدن است، برگهای آماده را برداشته و یک قاشق از مواد را داخل برگ کلم قرار داده و آن را می پیچیم، دلمه های پیچیده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و  داخل قابلمه ای که در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاریم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از۲ ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.

     

     سس مخصوص روی دلمه:                       

    ۱عدد پیاز بزرگ که ریز خرد کرده ایم همراه با ۲ قاشق روغن کمی تفت می دهیم، آن گاه حدود ۲۰۰ گرم قارچ ریز شده را به آن اضافه می کنیم و کمی با پیازها تفت می دهیم.               حدود ۵/۱ تا ۲ لیوان آب به آن اضافه کرده و یک عدد سیب زمینی کوچک را   با رنده ریز خرد کرده و همراه با نمک و فلفل به مخلوط بالا می افزائیم تا پخته شود و کمی غلیظ شود، سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه با آن مخلوط می کنیم و پس از یکی دو جوش شعله را خاموش کرده و مایه را با کیسه له می کنیم، سس شما آماده است و روی دلمه های پخته شده بریزید.


    
    ارسال نظر

    کسب درآمد
    آخرین مطالب
    
    
    خرید کریو