کد مطلب: 2272 | زمان انتشار: ۲۰:۱۶:۰۸ - چهارشنبه ۲۲ آبا ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,567 | |

طرز تهیه ی ترشی خرمالو

آموزش طرز تهیه ی ترشی خرمالو

مواد لازم :

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد  :  از هر کدام ۸ عدد

جوز هندی درسته    :   یک عدد

سرکه سفید و نمک : به میزان لازم

زنجبیل تازه کوچک : ۴ تیکه

خلال شیرین شده پرتقال : سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :
سرکه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود. خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌‌کنیم.

 

خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.

منبع : sooran.com



ارسال نظر



لوگو اسپانسر