کد مطلب: 2272 |
زمان انتشار:
۲۰:۱۶:۰۸ - چهارشنبه ۲۲ آبا ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,567 |
|
آموزش طرز تهیه ی ترشی خرمالو
مواد لازم :
خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد : از هر کدام ۸ عدد
جوز هندی درسته : یک عدد
سرکه سفید و نمک : به میزان لازم
زنجبیل تازه کوچک : ۴ تیکه
خلال شیرین شده پرتقال : سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
سرکه را در ظرفی ریخته و میگذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی میشود. خرمالوها را شسته و میگذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد میکنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر میکنیم.
خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشهای تمیز میگذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار میدهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها میریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد میریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را میبندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری میکنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.
منبع : sooran.com