کد مطلب: 4109 |
زمان انتشار:
۹:۲۰:۴۲ - دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,579 |
|
طرز تهیه ی استیک
آموزش طرز تهیه ی استیک
مواد لازم برای ۱ نفر:
گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده |
۲ تکه (۲۵۰ گرم) |
سویا سس |
۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
۲ قاشق غذاخوری |
گوجهفرنگی خرد شده |
۱عدد |
پیازچه خرد شده |
۱۰۰ گرم |
نخود پخته |
۵۰ گرم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
نعناع |
به میزان لازم |
روش تهیه:
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت ۳- ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.
منبع:nahidr400
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی