کد مطلب: 5500 | زمان انتشار: ۱۹:۰۰:۲۰ - چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,423 | |

طرز تهیه خوراک میرزا قاسمی

خوراک میرزا قاسمی

مواد لازم:

بادنجان قلمی – ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط – یک عدد
سیرتازه – ۲۰ گرم
نعنا خشک – ۱۰ گرم
مغز گردو – ۳۰ گرم
روغن‌مایع – ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی – دو عدد
فلفل سیاه – نصف قاشق چایخوری
نمک – یک قاشق چایخوری
تخم‌مرغ – سه عدد

 

طرز تهیه: 

بادنجان‌ها را پوست کنده و مقداری نمک می‌زنیم و با روغن سرخ می‌کنیم مغز گردو را له کرده و با بادنجان‌های سرخ شده می‌کوبیم نمک، فلفل و سیر رنده شده را به آنها اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مواد را هم خوب مخلوط می کنیم کل مواد را بدون روغن هم می‌زنیم تا روغن اضافه را پس بدهد وقتی خوب مواد جا افتاد گوجه‌ها را پوست می‌کنیم و به تکه‌های کوچک خرد و به مواد اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. پس از پخت کامل گوجه‌ها، تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی داخل مواد می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم تا از تخم‌مرغ چیزی معلوم نشود و بپزد وقتی آماده شد نعنا خشک را با یک قاشق روغن سرخ کرده و روی میرزاقاسمی را تزئین می‌کنیم.

آشپزباشی



ارسال نظر



لوگو اسپانسر