کد مطلب: 12653 |
زمان انتشار:
۶:۵۴:۴۱ - شنبه ۶ خرد ۱۳۹۶ |
|
دفعات مشاهده :
379 |
|
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱:۲۵ دقیقه
مواد مورد نیاز برای: ۱۶ عدد
برنج |
یک و یک دوم پیمانه |
سینه مرغ |
نصف یک عدد |
نعنا تازه (ساطوری شده) |
یک دوم پیمانه |
جعفری (ساطوریشده) |
۱ پیمانه |
نمک وفلفل |
به میزان لازم |
سفیده تخم مرغ |
۱ عدد |
خمیر یوفکا مثلثی |
به میزان لازم |
تخم مرغ |
۲ عدد |
پودر سوخاری |
به میزان لازم |
روغن مایع |
به میزان لازم |
روش پخت بورک برنج و مرغ :
برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.
مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.
داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش ۱ قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.
رول های آماده را ابتدا درون تخممرغ (با چنگال در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.