کد مطلب: 12653 | زمان انتشار: ۶:۵۴:۴۱ - شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 100 | پرینت از مطلب پرینت از مطلب |

طرز تهیه بورک برنج و مرغ

 طرز تهیه بورک برنج و مرغ

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:  ۱:۲۵ دقیقه

مواد مورد نیاز برای: ۱۶ عدد

 

 برنج یک و یک دوم پیمانه
 سینه مرغ  نصف یک عدد
 نعنا تازه (ساطوری شده) یک دوم پیمانه
 جعفری (ساطوری‌شده)  ۱ پیمانه
نمک وفلفل به میزان لازم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
خمیر یوفکا مثلثی به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

روش پخت بورک برنج و مرغ :

برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.

داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

 

هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش ۱ قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.

رول های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ (با چنگال در حد مخلوط‌ شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.



ارسال نظر

کسب درآمد
آخرین مطالب


خرید کریو