• صفحه نخست
  • فروشگاه سایت
  • تماس با ما
  • لیبل اسکرچ چیست؟
  • تست رپورتاژ برگه
  • افزایش ممبر تلگرام
  • افزایش ممبر تلگرام
  • سفری هیجان انگیز به کشور لبخندها با تور تایلند
  • ساندویچ پانل
  • قفل دیجیتال ما را منظم تر و خوش قول تر می کند !
  • ارزان ترین راه خرید کتاب
  • ارزان ترین راه خرید کتاب
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان
  • بالی (اندونزی) ، گرجستان و مجارستان



  • کد مطلب: 3453 | زمان انتشار: ۱۶:۱۷:۱۷ - پنج شنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,196 | پرینت از مطلب پرینت از مطلب |

    طرز تهیه آش دوغ (آیران آشی)

    آموزش طرز تهیه آش دوغ (آیران آشی)

    مواد لازم:

    مواد لازم

    مقدار

    دوغ

    ۱ لیتر

    برنج

    نصف پیمانه

    نخود پخته شده

    نصف پیمانه

    تخم مرغ

    ۱ عدد

    نمک

    میزان لازم

    اسفناج و گشنیز

    نیم کیلو

     

     

     

     

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغ را خوب هم زده و داخل دوغ می ریزیم  (برای اینکه احتمال دارد دوغ ببرد) سپس آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا به جوش آید بعد از جوش آمدن نمک اضافه می کنیم(اگر دوغ نمک داشته باشد نیازی به نمک نیست ) و سپس برنج، نخود و سبزی را داخل آن      می ریزیم و اجازه می دهیم تا مواد داخل آش بپزد. بعد از پخت داخل ظرف کشیده و با نعنا داغ تزیین می کنیم.


    
    ارسال نظر

    کسب درآمد
    آخرین مطالب
    
    
    خرید کریو