کد مطلب: 12917 |
زمان انتشار:
۸:۵۷:۵۱ - پنجشنبه ۲۳ شهر ۱۳۹۶ |
|
دفعات مشاهده :
441 |
|
مواد لازم برای آش آلبالو :
لوبیا چیتی |
۷۰ گرم |
عدس |
۲۰۰ گرم |
لپه |
۵۰ گرم |
برنج |
۷۵ گرم |
سبزی ریز خرد کرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) |
۵۰۰ گرم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
پیازداغ |
۴ قاشق سوپخوری |
سیرداغ |
۱ قاشق سوپخوری |
گوشت چرخ کرده |
۲۰۰ گرم |
پیاز رنده کرده |
۱ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به میزان لازم |
آرد برنج |
۲ قاشق سوپخوری |
آلبالوی هسته گرفته |
۳۰۰ گرم |
نعناداغ |
۳ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه آش آلبالو :
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.
اکنون گوشت چرخکرده، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و اندکی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.
اینک از این مخلوط کوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.
پس از ۱۵ دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در کاسهی مناسبی بکشید و با نعناداغ بیارائید.
نکته : در صورت دلخواه می توانید ۲ قاشق سوپخوری شکر به آش بیفزائید.