کد مطلب: 14134 | زمان انتشار: ۷:۰۸:۴۶ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 499 | |

بیف با خردل و پسته و آب به را اینگونه بپزید

 بیف با خردل و پسته و آب به

این غذای خوشمزه که با گوشت دنده گاو درست می شود را شب کریسمس نوش جان کنید. برای طعم دادن به آن از پسته و خردل و آّب به استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه بیف با خردل و پسته و آب به :

مغز پسته ۲۱۵ گرم
 جعفری تازه، خرد شده ۱ فنجان
 خمیر نان ۷۰ گرم (۱ فنجان)
خردل  ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ، زده شده ۲ عدد
دنده کبابی گاو حدود ۲٫۵ کیلوگرم
آب مرغ ۷۵۰ میلی لیتر (۳ فنجان)
آب به ۲ قوطی ۱۰۰ گرمی

 

طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به :

فر را بگذارید در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شود. پسته، جعفری و خرده های خمیر نان را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً خرد شوند. خردل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس نمک و فلفل بزنید.

 

از نخ آشپزی برای گره زدن بیف ها استفاده کنید و از ۳ نقطه بین استخوان ها گره بزنید. سپس داخل ظرف مخصوص کباب بگذارید. مخلوط پسته را روی بیف بریزید و پخش کنید.

 

فویلی روی آن بکشید و حدود ۱۰ دقیقه کباب کنید. سپس دما را تا ۱۸۰ درجه پائین بیاورید. دو ساعت دیگر کباب کنید تا به اندازه دلخواه بپزد. سپس روی بشقاب مخصوص سرو کنید و روی آن فویل بکشید. بگذارید ۵ دقیقه بماند.

 

در این حین، آب مرغ و به را در ظرف کباب روی شعله متوسط گرم کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه نیم جوش شود و مقدار آن نصف شود. نمک و فلفل بزنید. آن را از صافی رد کنید و با قاشق مواد اضافی را جدا کنید.

 

حالا بیف را با این سس سرو کنید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر